Допълнителни дейности

НАРОДНИ ТАНЦИ

"Добрите родители дават на децата си корени и криле. Корени, за да знаят къде е домът им, и криле, за да летят надалеч и да правят онова, на което са били научени. Бети Б. Янгс 

Българските народни танци са един от начините, по които можем да дадем на децата си корени и криле. В ДГ "Слънце" се опитваме да съхраним традициите и да покажем на подрастващите красотата на българския фолклор. Затова в извънкласните занимания сме осигурили часове за изучаване на народни танци. Хабилитиран преподавател е Тотка Лазарова, която има дългогодишен опит в заниманията с деца и е изключителен професионалист в своята дейност. Заниманията се провеждат два пъти седмично. 

МОДЕРЕН БАЛЕТ

Съвременните танци са изключително добър начин за поддържането на добра физическа форма, изграждане на дисциплината и естетическите норми при подрастващите. Затова сме щастливи, че наши преподаватели са професионалистите от Студио за модерен балет „Freedom“. Чрез тях децата се  запознават с различни видове съвременни техники на танцуване, развивайки чрез своята музикалност и танцовите си умения. 


АНГЛИЙСКИ ЕЗИК


За повече информация попитайте на info-active@dg-ruse.bg